
Боби з зеленню
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Spinach Bunch100g
1 пучок
Steamed Rice
1 ст.
Kama Unrefined Corn Oil 500ml
1 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
80 г.
Garlic
4 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Листя шпинату промити, порізати стебла, скропити водою. Цибулю порізати, трохи обсмажити на олії, додати в сковороду порізаний шпинат, ретельно обсмажити. Додати воду, довести до кипіння.
02
Почистити боби, покласти в каструлю з водою, варити до напівготовності, додати рис, сіль, перець і готувати до готовності.
03
Покласти в окрему каструлю листя шпинату, залити 0,25 ст. води, варити 5 хвилин.
04
За допомогою блендера подрібнити варене листя шпинату, додати в каструлю до інших інгредієнтів. Варити загальну суміш до загустіння.
05
Часник натерти, нарізати коріандр, підсмажити в олії, викласти зверху до готових бобів. Після скропити лимонним соком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)