
Яловичина з курагою
Ще один варіант приготування яловичини, причому варіант дуже цікавий. Простий рецепт, а в результаті - смачне, ніжне, ароматне м'ясо. Особливість цієї страви - у поєднанні м'яса і сухофруктів. Замість кураги можна використовувати родзинки. Цю страву після того, як у неї додані всі інгредієнти, можна "доготувати" в порційних горщиках у духовці. У будь-якому випадку яловичина з курагою вийде смачною і ситною. Готуйте із задоволенням і їжте з апетитом!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Beef Tenderloin
1 кг.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Uzbek Dried Apricots
250 г.
KhMZ Sour Cream 20%
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Яловичину порізати невеликими шматочками й обсмажити до напівготовності в добре розігрітій оливковій олії.
02
Додати гарячу воду, сіль, перець, цукор і тушкувати 10-15 хвилин на середньому вогні.
03
Нарізати півкільцями цибулю і обсмажити разом з борошном.
04
З'єднати з м'ясом смажену цибулю, курагу і сметану, продовжувати тушкувати на слабкому вогні ще 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)