
Тушкована яловичина
Яловичина - це дієтичне і дуже корисне м'ясо. Але іноді через деякі обставини воно буває досить жорстке. Але щоб отримати ніжну і соковиту страву вам будуть потрібні час і наші поради. Правильно приготувавши яловичину, ви отримаєте в результаті прекрасну страву, яку можна подавати з будь-яким гарніром. І, до речі, таке м'ясо ніколи не набридає, можна тільки кожен день міняти гарніри і у вас завжди будуть різні страви. М'ясо, приготоване за цим рецептом виходить дуже соковитим, добре зберігає структуру і не стає жорстким і сухуватим. А ще принадністю даного рецепту є те, що з мінімуму продуктів ви зможете приготувати універсальну страву і цій страві завжди і всі будуть раді.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
800 г.
Onion
200 г.
Carrots
100 г.
Eco Allspice 20g
5 шт.
Bay Leaf
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Akvulya Still Water 2l
2 стакана
Preparation steps
01
Порізати яловичину великими шматочками.
02
Шматки яловичини покласти в каструлю з товстим дном, залити склянкою окропу. Додати духмяний перець, лавровий лист, довести до кипіння. Тушкувати на невеликому вогні під кришкою приблизно 30-40 хвилин або до майже повного википання рідини.
03
Цибулю порізати великими півкільцями, потім півкільця навпіл. Моркву порізати невеликими брусочками.
04
Після випарення рідини в каструлі з м'ясом, налити туди соняшникової олії. Додати нарізану цибулю і моркву.
05
Все ретельно перемішати і обсмажувати овочі з м'ясом приблизно 5-10 хвилин.
06
Влити ще склянку окропу, посолити, поперчити. Зменшити вогонь і тушкувати яловичину на маленькому вогні під кришкою протягом приблизно 1-1,5 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)