
Банановий татін
Якщо вам сьогодні хочеться чогось цікавого, то пропонуємо спекти вам десерт банановий татін. Рецепт татіну прийшов до нас з французької кухні і зайняв почесне місце. Існує дуже цікава французька легенда походження пирога. І справді, процес приготування пирога дуже цікавий і незвичайний, так як запікається татін як би "навиворіт". До речі, скажемо вам по секрету, зараз дуже модно пекти такі перевернуті пироги, які і називаються татін. Ви залишитеся задоволені цими ароматними м'якими розплавленими бананами в карамелі. А як вони поєднуються разом з цією хрусткою скоринкою листкового тіста - просто неможливо встояти перед цією смакотою. Татін можна подавати зі збитими вершками, як варіант.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
230 г.
SantaVita Dried Bananas 100g
4 шт.
Homemade Butter
210 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
75 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
50 мл.
Berryland Coffee Carbonated Drink 0.33l
6 ст. л.
Salt Egypt
1 щіпка
Preparation steps
01
Змішати борошно з сіллю, яєчний жовток збити з холодною водою.
02
У борошно з сіллю додати нарізане кубиками вершкове масло (160 г.) і збитий з водою жовток. Замісити тісто, поставити його на 30 хвилин у холодильник.
03
Очищені банани нарізати кружечками і покласти у форму для запікання.
04
На сковорідці розтопити 50 г. вершкового масла і 75 г. цукру. Довести карамель до кипіння, постійно помішуючи. Влити вершки і варити, помішуючи, 1 хвилину. Залити банани карамеллю.
05
Розкачати тісто за розміром трохи більше, ніж форма для випікання. Накрити тістом банани, сформувати стінки пирога, загинаючи краї всередину.
06
Поставити татін в розігріту до 200°C духовку. Випікати 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)