
Ароматний соус для качки з фініками і чорносливом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Chicken Broth 500ml
200 мл.
Mengazzoli Red Wine Vinegar 1l
2 ст. л.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Freshme Orange Juice 0.5l
100 мл.
Metro Chef Pitted Dates 500g
100 г.
Bakalland Pitted Prunes 200g
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ц. л.
Spice Ground Ginger
0,5 ч. л.
Spice Cinnamon Ground
0,25 ч. л.
Pripravka ground nutmeg spices 15g
0,25 ч. л.
Preparation steps
01
Чорнослив і фініки дрібно нарізати.
02
У сотейнику змішати курячий бульйон, апельсиновий сік і біле вино. Потім поставити сотейник на середній вогонь і довести до кипіння.
03
Додати в сотейник нарізані сухофрукти і варити до тих пір, поки сухофрукти майже не розчиняться.
04
Після чого зменшити вогонь і додати всі спеції, цукор і оцет. Проварити так ще 5-7 хвилин.
05
Зняти з вогню і остудити. Потім перекласти все в чашу для блендера і перебити вміст в однорідну масу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)