
Абрикосова "Троянда"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
100 г.
Salt Egypt
3 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
7 Flour 1kg
250 г.
Akvulya Still Water 2l
2 ст. л.
Pineapple Apricot
12 шт.
Litniy Med Honey 750g
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Preparation steps
01
Абрикоси помити і обсушити.
02
Борошно змішати з сіллю, додати масло, порізане кубиками, і просіяне борошно. Подрібнити блендером так, щоб вийшла велика крихта.
03
Додати яйце і по трохи воду, поки тісто не збереться в грудку. Загорнути його в плівку, покласти в холодильник на 1 годину.
04
Духовку нагріти до 180°C градусів, тісто розкачати і викласти у форму (розміром 23-24 см.), сформувавши маленький бортик. Наколоти тісто виделкою і поставити в духовку на 10 хвилин.
05
У цей час видалити з абрикосів кісточки і нарізати тонкими скибочками.
06
Потім тісто змастити медом, викласти абрикоси по колу, посипати цукром, знову поставити в духовку і випікати поки абрикоси не стануть м'якими, а тісто золотистого кольору.
07
Готовий пиріг охолодити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)