
Апельсиново-лимонний крем
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
1 шт.
Orange
1 шт.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Homemade Butter
25 г.
Preparation steps
01
Фрукти ошпарити окропом.
02
З апельсина зняти цедру і вичавити сік. З лимона вичавити сік (цедра не знадобиться). Загалом має вийти близько половини склянки цитрусового соку.
03
Яйце добре збити. Додати до нього цитрусовий сік, цедру і цукор і ще трохи збити до однорідного стану - яйце має з'єднатися з соком, інакше воно згорнеться при варінні крему.
04
Масу перелити в невелику емальовану каструльку. Додати вершкове масло.
05
Довести масу до кипіння, потім зменшити вогонь до мінімального і варити масу, постійно помішуючи, до загусання - на це піде 4-5 хвилин.
06
Зняти крем із вогню і добре остудити перед використанням - він додатково ще трохи загусне в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)