Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Теплий салат з грибами
Теплий салат з грибами

Теплий салат з грибами

Дуже простий теплий грибний салат, який одночасно може бути гарніром. Він прекрасно підійде в якості пісної страви, яку можна подати до гарніру з пюре, гарніру з круп або овочів. Припаде до смаку блюдо і вегетаріанцям, так як гриби містять білок, який особливо необхідний людям, які не вживають м'яса. Хоча, звісно, гриби люблять багато людей, тому таке блюдо підійде і на буденний або святковий стіл, а не тільки на пісний і вегетаріанський. За бажанням, до салату можна додати тертий твердий або нарізаний шматочками м'який сир (наприклад, пармезан, моцарелу), відварну нарізану картоплю, моркву. До заправки можна додати гірчицю (бажано діжонську) або бальзамічний оцет.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Олія оливкова — 40 мл.
  2. 2. Салат — 80 г.
  3. 3. Гриби свіжі — 500 г.
  4. 4. Часник — 20 г.
  5. 5. Цибуля — 80 г.
  6. 6. Зелень — 20 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець чорний — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Гриби помити і нарізати кубиками. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Трохи обсмажити часник і цибулю на олії, потім додати гриби і смажити до золотистого кольору.

  2. Салат помити, просушити, нарвати руками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  3. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, за смаком сіль, перець і перемішати салат.