Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Солодка шоколадна глазур
Солодка шоколадна глазур

Солодка шоколадна глазур

Любителі шоколаду і всього, що з ним пов'язано, всі сюди. Вашій увазі самий простий, швидкий і смачний рецепт солодкої шоколадної глазурі. Усього десять хвилин – і на Вашому столі прекрасне частування до чаю. Ласуни прийдуть в повний захват. Глазур зазвичай використовують в якості начинки або прикраси для мафінів, кексиків, капкейків і, звичайно ж, тортиків. За своїм складом, смаком і зовнішнім виглядом вона дуже нагадує ганаш – суміш з чорного шоколаду, вершкового масла і цукру. Ми ж пішли далі і вирішили додати туди апельсиновий сік. Змішавши інгредієнти в різних пропорціях, можна отримати різну консистенцію, що дозволяє використовувати глазур як густий крем або ніжний шоколадний соус.

Кількість порцій 2
Час приготування 10 хв

  1. 1. Шоколад темний — 90 г.
  2. 2. Сік апельсиновий — 30 мл.
  3. 3. Масло вершкове — 30 г.
  4. 4. Цукор — 30 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Потім додати апельсиновий сік і цукор. Добре перемішати (вінчиком) і дати близько 5 хвилин охолонути.