Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Суп із броколі з фісташками
Суп із броколі з фісташками

Суп із броколі з фісташками

Суп виходить не калорійним, але при цьому дуже смачним і корисним. Завдяки цілому комплексу корисних речовин, ця капуста славиться своїми корисними властивостями і надає потужний позитивний вплив на всі системи організму. У неї немає протипоказань. Якщо врахувати низьку калорійність броколі - всього 30 кал на 100 г продукту, то можна сказати що броколі - ідеальна дієтична їжа, яку можна вживати всім без виключення, особливо тим, хто стежить за своєю вагою. Приготуйте суп із броколі з фісташками, і ваш організм скаже вам «спасибі». Ніжний суп із броколі з фісташками стане відмінним рішенням для вашого обіду.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Курячий бульйон — 500 мл.
  2. 2. Броколі — 200 г.
  3. 3. Молоко — 50 мл.
  4. 4. Фісташки — 80 г.
  5. 5. Часник — 2 зубчики
  6. 6. Цибуля-шалот — 1 шт.
  7. 7. Соняшникова олія — 1 ст. л.
  8. 8. Крохмаль кукурудзяний — 2 ч. л.
  9. 9. Біле вино — за смаком
  10. 10. Cіль — за смаком
  11. 11. Чорний мелений перець — за смаком
  12. 12. Сухарики — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю-шалот очистити від лушпиння дрібно нарізати. Часник пропустити через прес.

  2. Броколі промити і розібрати на суцвіття.

  3. Нагріти в каструлі олію. Покласти в неї цибулю, часник і трохи солі. Смажити, поки цибуля не стане прозорою. Потім влити біле вино - стільки, щоб воно покривало дно каструлі.

  4. Потім у каструлю покласти броколі і готувати до тих пір, поки капуста не стане світло-зеленого кольору.

  5. Після чого влити курячий бульйон і очищені фісташки. Готувати 3-5 хвилин.

  6. Весь вміст каструлі перелити в чашу для блендера і перебити в однорідне пюре. Додати молоко і крохмаль, а також за смаком сіль.

  7. Якщо суміш виявиться гіркою, то додати ще вина і цукру. Далі перелити суміш у каструлю і варити на повільному вогні хвилин 5.

  8. Приправити за смаком і подавати. Подавати слід із сухариками і броколі.