Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Полуничний торт (без випікання)
Полуничний торт (без випікання)

Полуничний торт (без випікання)

Смачний і солодкий десерт - це не обов'язково величезні торти, які дійсно дуже хочеться з'їсти. Але при цьому вони настільки калорійні, що потім дуже несолодко тим, хто стежить за своєю фігурою (несолодко у всіх сенсах). Тому рецепт нашого полуничного торта буде до речі для всіх без винятку. Ну як тут відмовишся від торта із соковитою полуничкою і з сиром? А якщо ще й випікати його не потрібно ... Стільки плюсів в одному десерті. Адже сир дуже корисний, дієтологи рекомендують їсти його ввечері, щоб зберігати м'язову масу і не наганяти жирову. А полуниця відмінно скрасить будь-який десерт. Це чудовий варіант для будь-якого приводу.

Кількість порцій 6
Час приготування 100 хв

  1. 1. Масло вершкове — 60 г.
  2. 2. Печиво — 150 г.
  3. 3. Полуниця — 250 г.
  4. 4. Йогурт — 300 г.
  5. 5. Кисломолочний сир — 200 г.
  6. 6. Цукор — 100 г.
  7. 7. Вершки 35% — 200 мл.
  8. 8. Молоко — 50 мл.
  9. 9. Желатин — 15 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Подрібнити печиво з маслом. Викласти масу у форму, утрамбовуючи. Поставити в холодильник. Молоко підігріти і розчинити в ньому желатин. Йогурт, протертий сир і цукор збити міксером.

  2. Полуницю помити і нарізати шматочками (або розморозити). Додати в сирну масу полуницю і желатин. Все добре перемішати і залишити на 30 хвилин у холодильнику. Вершки збити в пишну піну. Додати їх до сирної маси і збити.

  3. Вилити начинку на корж з печива. Поставити торт в холодильник мінімум на 8 годин. Готовий торт прикрасити за бажанням.