Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Сендвіч з баклажанами
Сендвіч з баклажанами

Сендвіч з баклажанами

Навряд чи граф Сандвічський, в голові у якого в далекому XVIII столітті народилася ідея приготування сендвічів, міг би собі уявити, що його кулінарне творіння стрімко увійде в наше сучасне життя і стане користуватися не меншою популярністю, ніж бутерброди. Вашій увазі прекрасний варіант смачного й корисного овочевого сніданку, ланча або просто ситного перекусу, який можна взяти з собою – сендвіч з баклажанами. Щедра, соковита начинка із солодких томатів, перців, баклажанів і злегка солоноватого англійського сиру, що зручно розташовується між двома скибочками свіжоспеченого багета нікого не залишить байдужим. Родзинка сендвіча – пряні італійські спеції, що створюють божественний аромат.

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Оливкова олія — 40 мл
  2. 2. Оцет бальзамічний — 20 мл
  3. 3. Часник — 1 зуб.
  4. 4. Сіль — за смаком
  5. 5. Перець — за смаком
  6. 6. Баклажан — 1 шт.
  7. 7. Перець солодкий — 40 г
  8. 8. Цибуля — 60 г
  9. 9. Багет — 1 шт.
  10. 10. Сир чедер — 160 г
  11. 11. Помідор — 1 шт.
  12. 12. Салат — 40 г
  13. 13. Базилік — 40 г
  14. 14. Італійські трави — 5 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти духовку до 200 градусів

  2. У невеликій мисці змішайте разом інгредієнти для соусу (оливкова олія, оцет, часник, сіль, спеції, перець) і відкладіть в сторону.

  3. Поріжте на скибочки баклажани і викладіть на деко, зверху шарами покласти перець і цибулю, залити заготовленим соусом, залишивши 1 столову ложку. Запікати протягом 30 хвилин.

  4. Розріжте багет навпіл, змастіть кожну частину соусом. На нижній шар по довжині рівномірно викласти зелень, баклажани з цибулею і перцем. Потім викласти сир, помідори і листя базиліка, накрийте другою половиною багета.

  5. При бажанні можна підсмажити багет перед тим як викладати начинку.