Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Салат з перепелиними яйцями, сьомгою і томатами черрі
Салат з перепелиними яйцями, сьомгою і томатами черрі

Салат з перепелиними яйцями, сьомгою і томатами черрі

Салат із сьомгою можна віднести до делікатесних страв. Він легкий, барвистий і дуже смачний. Підходить як для буднів, так і для свят. Всі компоненти гармонійно поєднуються в ньому. Дуже важливо в цьому салаті вибрати смачну сьомгу. Замість сьомги можна використовувати будь-яку солону червону рибу: форель, горбушу, кету. У будь-якому випадку, червона риба в цьому салаті розкриє весь свій гастрономічний потенціал. Відносно яєць: в салат можна класти як перепелині, так і курячі яйця, посилаючись на свій власний смак. Але при цьому варто пам'ятати, що перепелині яйця значно корисніше для нашого організму.

Кількість порцій 4
Час приготування 25 хв

  1. 1. Салат "Айсберг" — 200 г.
  2. 2. Сьомга — 100 г.
  3. 3. Яйця перепелині — 8 шт.
  4. 4. Помідори черрі — 16 шт.
  5. 5. Петрушка — 15 г.
  6. 6. Сік лимонний — 1 ст.л.
  7. 7. Олія оливкова — 4 ст.л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
  10. 10. Хліб білий — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Салат промити, викласти на паперовий рушник, просушити.

  2. Яйця відварити в киплячій воді протягом 3-4 хвилин, потім відразу ж опустити в холодну воду, яйця повинні повністю охолонути. Після, очистити яйця і розрізати кожне на дві частини.

  3. Помідори промити, розрізати кожен помідор на чотири частини, присипати помідори сіллю.

  4. Петрушку промити під холодною водою, просушити на паперовому рушнику.

  5. Змішати в блендері лимонний сік, оливкову олію і петрушку, подрібнити до однорідної маси, після посолити і поперчити за смаком.

  6. На тарілку викласти гірку порваного руками салату, викласти зверху на нього нарізану на шматочки рибу, додати помідори і яйця, викласти підсмажені на оливковій олії грінки, заправити соусом з блендера.