Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Салат "А-ля вінегрет"
Салат "А-ля вінегрет"

Салат "А-ля вінегрет"

Широко поширена думка, що вінегрет - споконвічно російська страва, притому старовинна. Всі знають, як приготувати класичний вінегрет із квашеною капустою та огірками, але кулінарія не стоїть на місці. Салат "А-ля вінегрет" з відварних овочів - одна з интерпритацій всім знайомого вінегрета. Овочі, що входять до складу цього салату, наділені безліччю корисних властивостей. Салат "А-ля вінегрет" можна сміливо віднести до корисних для здоров'я салатів. На відміну від класичного рецепту дане блюдо являє собою багатошаровий салат з майонезом, майже всі інгредієнти якого натираються на тертку. Яйця роблять це блюдо ніжніше і оригінальніше. Салат "А-ля вінегрет" не буде зайвим на будь-якому столі.

Кількість порцій 6
Час приготування 35 хв

  1. 1. Картопля — 300 г.
  2. 2. Буряк — 200 г.
  3. 3. Мариновані огірки — 200 г.
  4. 4. Яблука — 200 г.
  5. 5. Морква — 150 г.
  6. 6. Цибуля ріпчаста — 150 г.
  7. 7. Яйця — 3 шт.
  8. 8. Cіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Моркву і картоплю очистити і відварити до готовності. Також буряк відварити, остудити і очистити.

  2. Цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарізати та залити окропом на 10-15 хвилин. Потім воду злити, цибулю промити холодною водою.

  3. Варені картоплю, моркву і буряк натерти на дрібній тертці.

  4. Огірки дрібно нарізати кубиками.

  5. Яйця відварити у воді, потім остудити їх під холодною водою, очистити і натерти на дрібній тертці.

  6. Яблука почистити, натерти на дрібній тертці.

  7. На дно салатниці викласти картоплю, трохи посолити, змастити майонезом. На картоплю викласти моркву, трохи змастити майонезом і по черзі викладати шарами цибулю, огірки, яйця, яблука.

  8. Зверху на яблука викласти буряк і трохи прикрасити майонезом. Дати салату просочитися і подавати.