
Вінегрет з квашеною капустою
Назва страви вінегрет походить від французького соусу " vinaigrette " - вінегрет. Такий соус на початку століття був широко поширений в Європі , а також в дореволюційній Росії , а значить і на частині території України . Цікаво , що як салат вінегрет вперше з'явився в російській кухні в дев'ятнадцятому столітті. Такий салат також поширений в німецькій та скандинавської кухні. Тому не виключено , що вінегрет виник саме на території даних держав. Не дивлячись на це вінегрет зайняв провідну позицію в кухні країн пострадянського простору. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати вінегрет з квашеною капустою. Такий салат буде для вас відмінним закусочним стравою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
200 г.
Морква
200 г.
Картопля фасована
200 г.
Капуста квашена
160 г.
Огірки мариновані Aro 3л
160 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
80 г.
Горошок зелений Верес 210г
160 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Буряк, моркву, картоплю помити, відварити в підсоленій воді, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Капусту трохи порубати ножем.
02
З горошку злити рідину. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати рослинну олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів