
Вегетаріанське печиво
Запропонований рецепт печива відноситься до вегетаріанської, а якщо сказати точніше, веганскої кухні. Вегани (суворі вегетаріанці) вживають в їжу лише продукти рослинного походження. Приготоване за цим рецептом печиво - солодка випічка без яєць, молока і жирів тваринного походження, швидке, просте і корисне печиво з горіхами, яке можна їсти в будь-який піст. Кориця і ванільний цукор зроблять печиво надзвичайно ароматним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
200 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Цукрова пудра Aro 250г
6 ст. л
Борошно 7 1кг
400 г.
Волоський горіх
100 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 щіпка
Етапи приготування
01
Подрібнити волоські горіхи.
02
Просіяти цукрову пудру разом із борошном. Додати корицю.
03
Збити масло з ванільним цукром і додати борошно з цукровою пудрою. Ретельно змішати.
04
Додати подрібнені волоські горіхи і сформувати кульки.
05
Викласти кульки на сухе деко і поставити в розігріту до 220ºС духовку на 15 хвилин.
06
Дістати кульки, остудити. Обваляти в цукровій пудрі кілька разів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів