Трюфелі рослинні - Image

Трюфелі рослинні

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Любите солодощі, але не бажаєте псувати фігуру? Вихід є. Пропонуємо Вам з корисних і доступних інгредієнтів, які знайдуться на кухні у будь-якій господині, приготувати в домашніх умовах приголомшливий десерт – рослинні трюфелі – смачні кулясті цукерочки з фініково-горіхової суміші, посипані какао-порошком, з начинкою із цільного мигдалю. Мінімум зусиль і максимум задоволення. Прекрасне частування до чаю, що по достоїнству оцінять і дорослі, і діти. А гості так взагалі будуть у захваті. Свою горду назву солодощі отримали завдяки схожому зовнішньому вигляду з вишуканим дорогим делікатесом – грибом трюфелем, який можна зустріти в дубових і букових лісах південної частини Франції.

Інгредієнти

Горіхи волоські

150 г.

Фініки

150 г.

Мигдаль

100 г.

Какао

60 г.

Етапи приготування

01

Мигдаль залити холодною водою на 15-20 хвилин, а потім зняти шкірку. Волоські горіхи подрібнити в блендері до стану борошна. Фініки промити, додати до горіхів і знову перемолоти.

02

Взяти трохи подрібненої маси, приплюснути, в серединку покласти мигдаль і сформувати кульку. Так зробити з усією масою і горіхами. На суху тарілку просіяти какао і обваляти в ньому кульки. Поставити цукерки на 10-15 хвилин у холодильник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Трюфелі рослинні – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua