Літній овочевий крем-суп - Image

Літній овочевий крем-суп

Кількість порцій: 2Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Хоч влітку хочеться посмакувати чимось холодненьким, не потрібно забувати і про гарячі страви, які так необхідні для хорошої роботи нашого шлунку. Такий супчик запросто зможе допомогти нам. Курячий бульйон, звичайно ж, є просто прекрасною основою для нашої страви. А використання в ньому дивовижного букету овочів, надасть йому повний вітамінний комплекс та наповнить необхіднмим речовинами весь організм. Тут і м’ясистий, мелений помідор, свіженький та легкий огірок, ніжний та корисний кабачок, і все це під теплою шубою духмяних італійських трав. Звичайно перед такою насолодою важко втриматись. Літній супчик є також надзвичайно дієтичним та низькокалорійним. Тому будьте впевнені - зайві калорії до вас не доберуться. Отже, наше овочеве пюре має цілий ряд позитивних компонентів та надасть вам сил та енергії на цілий день, смакуйте його залюбки.

Продукти для рецепту

Помідор
55.89 - 69.90

Помідор

за 1 кг

Інгредієнти

Помідор

1 шт.

Кабачок

1 шт.

Розмарин Зелененька 50г

10 г

Цибуля

0,5 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Хлібні палички Рум'янець Гріссіні з сумішшю італійських трав 125г

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Огірок короткоплідний

1 шт.

Куркума Еко 20г

3 г

Етапи приготування

01

Натерти овочі на дрібній тертці.

02

Розігріти оливкову олію на сковороді і злегка обсмажити цибулю на середньому вогні (близько 3-х хвилин).

03

Додати овочі і злегка все пасерувати на невеликому вогні (4-5 хвилин).

04

Залити все бульйоном або окропом. Додати гілочку розмарину, сіль, куркуму, перець, суміш італійських трав за смаком. Залишити на маленькому вогні на 10 хвилин.

05

Блендером перетворити все в пюре.

06

Прикрасити сухариками, зеленню і горошком (або чим побажаєте).

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв