Салат із печериць  - Image

Салат із печериць

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Представляємо вашій увазі прекрасний і легкий смачний салат. Такий салат заслуговує дуже великої уваги. По-перше, він дуже смачний, по-друге, швидко робиться, а по-третє, він корисний. Корисний завдяки вмісту в ньому грибів. Гриби - це джерело протеїнів і вітамінів. Гриби, завдяки божественному запаху і корисним властивостям були визнані в Стародавньому Єгипті "королівської їжею". Тоді їх підносили виключно фараонам. Це і не дарма. Адже, гриби містять протеїни, жири, глюкозу, целюлозу, а також мінеральні речовини: кальцій, магній, калій, залізо, натрій. А також вітаміни: B1, B2, B3, B6, B9, C, D, E. Тому обов'язково приготуйте сьогодні такий вітамінний салатик.

Продукти для рецепту

Печериці Українські Печериці Кремові 500г
135.00

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

500 г

Інгредієнти

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

500 г.

Зелень мікс 100г

40 г.

Лимон

20 г.

Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл

10 мл.

Сіль Єгипет

за смаком

Салат Грецький

200 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Етапи приготування

01

Печериці помити і нарізати скибочками. Трохи обсмажити гриби. Зелень помити, просушити і подрібнити.

02

Салат помити, просушити, нарвати руками. З лимона вичавити сік.

03

Змішати лимонний сік, бальзамічний оцет і оливкову олію. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв