Пісні бананові булочки - Image

Пісні бананові булочки

Кількість порцій: 8Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

У період великого посту особливо хочеться побалувати себе і своїх рідних смачними солодащами. У цьому випадку на допомогу прийде наш рецепт пісних бананових булочок без молока і яєць. Такі ласощі припадуть до душі не тільки тим, хто поститься, але і всім любителям бананової випічки. Особливість цих булочок в тому, що вони довгий час не черствіють, зберігаючи смакові якості. Зробити випічку більш ефектною допоможуть вівсяні пластівці, що залишилися. Не потрібно збивати блендером бананову м'якоть: занадто рідке пюре може погано пропектися. Тому краще розім'яти фрукт виделкою. Бананова маса з маленькими грудочками додасть тісту м'якість і ніжну текстуру. Вживати булочки краще теплими або розігріти після охолодження.

Інгредієнти

Банани

2 шт.

Олія рослинна

20 мл.

Борошно пшеничне

15 г.

Пластівці вівсяні

200 г.

Розпушувач

10 г.

Вода

30 мл.

Горіхи

50 г.

Етапи приготування

01

Банани очистити від шкірки і розім'яти в пюре. Додати олію і перемішати. Горіхи подрібнити. Змішати просіяне борошно, пластівці, розпушувач, горіхи.

02

З'єднати пюре і суху суміш. Замішати тісто і сформувати невеликі булочки. Духовку розігріти до 180°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки, поставити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Пісні бананові булочки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua