Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь літо › Смажені креветки у китайському соусі
Смажені креветки у китайському соусі

Смажені креветки у китайському соусі

Смажені креветки в китайському соусі - це дуже проста і в той же час дуже смачна страва. Креветки дуже багаті мікроелементами і амінокислотами. Їх споживання насичує організм необхідними білками і захищає організм від шкідливого впливу навколишнього середовища. Всього двадцять п'ять хвилин часу, а у вас готова страва, причому дуже корисна і поживна. Приготуйте креветки за цим рецептом і вони порадують вас соковитістю, м'якістю, ніжністю і неповторним смаком. Це відмінна страва для вечері або обіду. Подавати їх можна з соєвим соусом або часниковим маслом. В якості гарніру до креветок відмінно підійде рис. Ось так легко тепер стали готуватися вечері та обіди. Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Креветки очищені — 500 г
  2. 2. Борошно — 100 г
  3. 3. Рослинна олія для смаження — 150 г
  4. 4. Сіль — 1 ч.л.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Креветки промийте, відіжміть воду і викладіть їх на блюдо. Посипте сіллю, добре перемішайте і залиште на 15 хвилин.

  2. У інше блюдо всипте борошно і як слід обваляйте в ньому креветки.

  3. У сковороді на середньому вогні розігрійте олію, не доводячи її до кипіння. Покладіть креветки і обсмажуйте, безперервно перевертаючи їх паличками.

  4. Коли креветки набудуть золотистого кольору, діставайте їх шумівкою, щоб стікала олія. Також, щоб видалити надлишки жиру, після обсмажування креветки можна викласти на паперову серветку.