Теплий салат з курки і винограду - Image

Теплий салат з курки і винограду

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Інгредієнти

Філе куряче

200 г

Виноград

200 г

Листя салату

100 г

Груша

130 г

Горіхи волоські

30 г

Майонез

10 г

Йогурт натуральний

30 г

Лимон

30 г

Стебло селери

200 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Оливкова олія

10 мл

Етапи приготування

01

Куряче філе порізати на шматочки і обсмажити на оливковій олії, додавши сіль і перець. Виноград помити, розрізати навпіл і видалити кісточки. Грушу помити, видалити серцевину і нарізати кубиками.

02

Селеру помити і нарізати півкільцями або кубиками. Листя салату помити, обсушити і порвати руками. Приготувати заправку. Для цього змішати майонез, сік лимона і йогурт. Ретельно перемішати до однорідної консистенції, додати трохи солі і перцю.

03

У мисці змішати листя салату, курку, потім додати виноград, селеру і грушу. Потім додати заправку і обережно перемішати салат. Викласти салат на порційні тарілки і прикрасити крупно поламаними волоськими горіхами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Теплий салат з курки і винограду – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua