
Овочевий салат із сьомгою і креветками
Салати з сьомгою відносяться до страв святкового столу. Тим більше в запропонований салат доданий ще один морепродукт - креветки. Поєднання сьомги і креветок дуже гармонійне і є родзинкою цього салату. Овочеві інгредієнти і слабосолона сьомга змішуються і поливаються заправкою, а відварені креветки викладаються зверху. Салат простий і швидкий у приготуванні, але дуже смачний, вишуканий і корисний. Якщо Ви будете використовувати солодкий перець і червоного, і жовтого кольору в поєднанні з зеленими огірками, приготований салат буде виглядати дуже колоритно і нарядно. Порада: салат краще готувати безпосередньо перед подачею до столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Каппа солодкий
100 г.
Огірки солені
120 г.
Сьомга слабосолена 100г
200 г.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
20 мл.
Креветки 90/120
200 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
15 мл.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати кубиками або соломкою. Сьомгу нарізати невеликими шматочками. Скласти всі інгредієнти в миску.
02
Окремо змішати оцет, рослинну олію, сіль і перець. Заправити соусом овочі з рибою. Креветки відварити протягом 3 хвилин в підсоленій воді. Викласти салат на тарілки і прикрасити креветками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів