Тунец, замаринованный в соевом соусе - Image

Тунец, замаринованный в соевом соусе

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Погодьтеся, часом навіть у дрібницях криється головне. Цей життєвий принцип можна застосувати навіть до кулінарного мистецтва. Довести це легко на прикладі пропонованої страви – тунця, замаринованого в соєвому соусі. Здавалося би, тунець – звичайна океанічна рибка, відома своїм ніжним і делікатним м'ясом. У більшому – нічим непримітна. Але варто підібрати до неї грамотний соус-маринад, як вона заграє несподіваними смаковими нотками і зможе вразити навіть найдосвідченішого гурмана. Отже, пікантний маринад із соєвого соусу, оливкової олії, соку лимона і спецій надає рибі соковитість, легку солонуватість і цитрусову свіжість. Тунець стане прекрасним доповненням до будь-якого гарніру або овочевого салатику.

Інгредієнти

Олія оливкова

20 мл.

Тунець

260 г.

Соус соєвий

40 мл.

Лимон

40 г.

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

З лимона вичавити сік. Змішати оливкову олію, додати соєвий соус, сіль, перець, лимонний сік. Тунець покласти в суміш і залишити на 20 хвилин.

02

Сковороду розігріти (без олії). Обсмажити тунець з кожного боку по 3-5 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв