Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита › Суп вермішелевий по-аргентинськи
Суп вермішелевий по-аргентинськи

Суп вермішелевий по-аргентинськи

Кухні різних країн світу пропонують національні рецепти різноманітних супів. Представлений рецепт - просте, дуже смачне і ситне блюдо латиноамериканської кухні. На перший погляд, його складові самі звичні: бульйон, вермішель і овочева заправка. Але головною особливістю процесу приготування є послідовність додавання всіх складових. У цьому рецепті не вермішель кладуть у готовий бульйон, а бульйон додають у вже приготовлену і заправлену овочами вермішель. До того ж відварну вермішель перед додаванням в бульйон прожарюють кілька хвилин на сковороді. Фінальною родзинкою є додавання тертого сиру в готовий суп.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Вермішель — 400 г.
  2. 2. Помідори — 200 г.
  3. 3. Корінь петрушки — 30 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 50 г.
  5. 5. Масло вершкове — 60 г.
  6. 6. Сир — 30 г.
  7. 7. Шафран — за смаком
  8. 8. Cіль — за смаком
  9. 9. Чорний мелений перець — за смаком
  10. 10. Бульйон курячий — 300 мл.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Вермішель відварити в підсоленій воді. Потім викинути її на друшляк.

  2. Помідори залити окропом, потім очистити їх від шкірки.

  3. Цибулю, помідори і корінь петрушки нашаткувати. Далі спасерувати їх на вершковому маслі.

  4. Після чого додати на сковороду настій шафрану і відварену вермішель. Перемішати і смажити 2-3 хвилини.

  5. Потім влити бульйон і довести до кипіння. Заправити за смаком сіллю і чорним перцем.

  6. Перед подачею посипати тертим сиром.