
Салат із креветок та лосося з авокадо і маслинами
Неповторна страва для примхливих гурманів і справжніх поціновувачів смаку. У ньому і морська свіжість, і екзотична насолода. Ви вже заінтриговані? І не даремно, адже Вашій увазі делікатесний салат із креветок і лосося з авокадо і маслинами. Така прекрасна страва відмінно підійде для Вашого святкового застілля, а багатий насичений смак і оригінальне виконання приємно здивують Ваших гостей. Незвичайне на перший погляд, але дуже вдале поєднання інгредієнтів вигідно виділяє цей салат серед безлічі інших. Легкий і ситний, простий і лаконічний, пікантний і вишуканий – далеко не всі якісні характеристики, якими можна описати цей чудовий салатик. Що вже тут казати, треба пробувати.
Інгредієнти
Креветки
200 г.
Лосось копчений
250 г.
Авокадо
1 шт.
Маслини
100 г.
Салат
100 г.
Сіль
за смаком
Олія оливкова
20 мл.
Етапи приготування
01
Креветки відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити їх. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками.
02
Маслини нарізати кільцями. Салат помити, просушити, нарвати руками. Лосось нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів