Шоколадний пиріг "Valentin" - Image

Шоколадний пиріг "Valentin"

Кількість порцій: 8Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Тісто для запропонованого пирога "Valentin" бісквітне. Врахуйте, що таке тісто потрібно замішувати швиденько, не зволікаючи, і випікати відразу ж. Пориста структура цього виду тіста і виходить завдяки насиченню бульбашками повітря, що трапляється при швидкому збиванні цукрово-яєчної суміші. До речі, вона повинна збільшити свій об'єм приблизно в 2,5-3 рази. Ставлячи форму з приготованим тістом у духовку, не струшуйте її, і перші 10-15 хвилин бажано не заглядати в духовку. Незважаючи на те, що рецепт цього бісквіта простий (без відділення білків від жовтків і т.д.), якщо Ви врахуєте всі особливості бісквітного тіста, пиріг у Вас вийде легким, пишним і пористим, а какао-порошок зробить його шоколадним.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

120 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

180 г.

Какао-порошок Аромікс 100г

15 г.

Олія соняшникова салатна 500мл

20 г.

Гранат еліт

240 г.

Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г

40 г.

Етапи приготування

01

Розігріти духовку до 180°C градусів.

02

Висипати цукор і яйця в одну миску. Збити міксером до піни.

03

Додати борошно, какао, масло і продовжити збивати.

04

Вистелити папером форму для випічки і влити тісто.

05

Поставити в розігріту духовку і випікати 30 хвилин.

06

Розтопити шоколад на паровій бані. Прикрасити пиріг шоколадом і гранатом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв