
Салат з рисом і мідіями
Салат з рисом і мідіями готується дуже швидко і просто, він дуже легкий і смачний, тому це блюдо чудово підійде для вишуканої вечері. Морепродукти ідеально поєднуються з рисом, гармонійно доповнюючи один одного і підкреслюючи кращі відтінки смаку. Мідії - це унікальний продукт, дуже корисний і поживний і при цьому легкий. Перед приготуванням салату мідії слід добре промити. У нас мідії зазвичай продаються в замороженому вигляді. Готувати розморожені мідії потрібно відразу, так як вони швидко псуються. Запах у мідій повинен бути морським. Відомо, що мідії - це дуже низькокалорійний продукт, тому дієтологи часто рекомендують страви з мідій для своїх пацієнтів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мідії Водний Світ заморожені 400г
400 г.
Рис пропарений
5,5 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
4 ст. л.
Оцет Develey винний білий 6% 250г
1,5 ст. л.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
5,5 шт.
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
8,5 ст. л.
Лист лавровий
0,5 шт.
Петрушка 70г
1,5 ст. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
за смаком
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Етапи приготування
01
Мідії необхідно попередньо розморозити, після чого відварити в молоці, куди ще додати лавровий лист, сіль, перець горошком. Після, перекласти в миску.
02
Відварити рис до повної готовності. Після, остудити рис, змішати його з мідіями.
03
Відварити яйця, остудити і нарізати часточками. Помідори промити, розрізати навпіл.
04
У мисці окремо збити олію із оцтом, додати сіль і перець. Перемішати.
05
Додати до рису і мідій яйця і помідори, заправити приготованим соусом салат. Додати посічену петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів