
Салат з кедровими горіхами, сиром брі та шампанським
Салатик з категорії «для дорослих» з кедровими горіхами, сиром брі та шампанським не залишить байдужим навіть найвибагливішого поціновувача смаку. Ця вишукана салатна закуска якраз для Вашого святкового столу – готується просто і швидко, зайвих турбот не вимагає, але при цьому виходить приголомшливою на смак і дуже ефектно виглядає. Гостей від цієї апетитної смакоти відірвати неможливо. Кисло-солодкий грейпфрут, витриманий в сухому шампанському, набуває несподівані смакові нотки і стане родзинкою страви. Ніжний французький сир брі, відомий своєю м'якою консистенцією і приємним делікатним смаком, ідеально поєднується з соковитим цитрусовим, горішками і свіжим салатним листям.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горіх кедровий Kilojo сушений 50г
100 г.
Грейпфрут
300 г.
Суміш салатна Salute Активний мікс 100г
100 г.
Шампанське Delamotte Brut біле 12% 0,75л
50 мл.
Сир Брі Bons Mayennais 50%
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Горіхи підсмажити на сухій сковороді. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Замочити часточки грейпфрута в шампанському на 15 хвилин.
02
Сир брі нарізати тонкими скибочками або кубиками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів