Салат з пастою і рибою - Image

Салат з пастою і рибою

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салати з додаванням макаронних виробів – чудова ідея урізноманітнити Ваше звичне сімейне меню. Незаперечні достоїнства таких салатиків в тому, що вони досить прості і легкі в приготуванні, і що найголовніше – швидкі. Варто відзначити, що макаронні салати подаються відразу ж після приготування і, як правило, теплими. Вони настільки ситні і самодостатні, що не вимагають ніяких доповнень і вважаються повноцінними гарнірами. Тому після такого поживного обіду Ви ще довгий час не будете відчувати голоду. Сьогодні пропонуємо Вам порадувати близьких однією з таких страв – салатом з пастою і рибою. Туди ж додаються кисло-солодкі яблучка, корінь селери і ріпчаста цибуля.

Інгредієнти

Макарони

50 г.

Риба копчена (наприклад, лосось)

80 г.

Яблука

1 шт.

Стебло селери

1 шт.

Цибуля ріпчаста

50 г.

Майонез

30 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Макарони відварити в підсоленій воді до готовності. Яблука помити, очистити, видалити серцевину, нарізати кубиками. М'якоть риби відокремити від кісток, нарізати шматочками.

02

Селеру помити і нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Додати за смаком сіль, перець, майонез і добре перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат з пастою і рибою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua