
Салат "Нафаня"
Дуже ситний і корисний салат «Нафаня» досить простий у приготуванні, його можна приготувати і в свята, і в будні. Салат «Нафаня» є надзвичайно легким і по - справжньому літнім салатом. Велика різноманітність компонентів салату чудово поєднується і має в підсумку дуже незвичайний смак. Гриби для салату зазвичай беруться мариновані, але можна готувати салат зі свіжими грибами, які попередньо відварюють і злегка підсмажують. Салат робиться шарами з невеликою кількістю майонезу. Після приготування салат повинен обов'язково настоятися і просочитися протягом 30-40 хвилин.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Огірки солені
30 г.
Помідори рожеві фасовка
30 г.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
20 г.
Гриби білі Шарм мариновані 480г
15 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
20 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
20 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
10 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
40 г.
Сухарі панірувальні ХПП білі 200г
15 г.
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Листя салату викласти, як основу салату. Шинку нарізати середніми кубиками і укласти першим шаром.
02
Другим шаром укласти нарізаний кубиками твердий сир. Нарізати шматочками білі гриби і укласти поверх сиру.
03
Маслини без кісточок нарізати кружечками і укласти на гриби.
04
Помідор, огірок і солодкий перець нарізати кубиками. Укласти шарами поверх решти салату.
05
Залити майонезом з сіллю. Зверху посипати сухариками з білого хліба і прикрасити зеленню петрушки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів