Шоколадний тортик із вишнею - Image

Шоколадний тортик із вишнею

Кількість порцій: 8Час приготування: 4 годСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Бісквіт - це один із найпростіших основ до тортів. Щоб тісто було легким і повітряним, всі його інгредієнти гарненько збивають. У підсумку виходять бульбашки, які начебто піднімають тісто під час випікання. Невелика порада: бісквіт, який ви тільки що дістали з духовки, погано ріжеться, тому слід дати йому трохи часу звикнути до температури в кімнаті, почекати трохи, а потім вже різати. Наш бісквітний торт з вишнями чудово прикрасить ваш стіл і одразу ж підкорить всіх ваших гостей своїм насиченим смаком і виглядом. Але в цілому торт з варенням і вишнею - це чудовий варіант для будь-якого свята, а то й просто для сімейного чаювання.

Продукти для рецепту

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
105.00

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

Інгредієнти

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

4 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

340 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

340 мл.

Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л

230 мл.

Цукор ванільний Auchan 8г

10 г.

Какао-порошок Аромікс 100г

45 г.

Розпушувач тіста Добрик 15г

12 г.

Борошно 7 1кг

350 г.

Желатин Добрик 15г

15 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

200 мл.

Сметана ХМЗ 20%

250 мл.

Цукрова пудра Aro 250г

250 г.

Варення Novus вишневе 380г

650 г.

Етапи приготування

01

Спочатку приготувати бісквіт. Для цього яйця, цукор та ванільний цукор дуже добре збити. Додати олію, молоко (220 мл.) та какао-порошок. Перемішати. Борошно та розпушувач змішати. Просіяти в основну масу. Перемішати міскером. Тісто вилити у форму. Випікати в розігрітій духовці при температурі180°С 45 хвилин.

02

Витягнути бісквіт з форми та покласти на рушник догори дном охолоджуватись. Потім розрізати на дві частини вздовж. Змастити нижній корж вишневим джемом.

03

Тепер приготувати крем. Для цього замочити столову ложку желатину. Висипати желатин в кастрюльку та залити молоком (приблизно пів склянки, може трохи більше). Добре перемішати, щоб не було великих грудочок, та залишити в прохолодному місці на 30 хвилин. Потім трохи підігріти все на плиті, щоб тільки розтопити желатин. До кипіння не доводити. Потім процідити.

04

Вершки, сметану та цукрову пудру покласти в миску. Та все збити до загусання. Вилити теплий желатин та ще раз перемішати добре міксером. Крем готовий.

05

Корж, намазаний рідким джемом, покласти в роз'ємну форму (дно форми викласти папір для випікання), вилити зверху крем та розрівняти. Поставити в морозилку на 15 хвилин, щоб верх схопився. Потім покласти верхню половину коржа та поставити в холодильник на 2 години, поки крем не загусне.

06

Після того, як крем добре застигнув, витягнути торт з холодильника та змастити боки рідким вишневим джемом тонким шаром та обсипати тертим шоколадом. Для верху знадобиться вишневе варення, в якому вишня зажельована. Варення викласти на торт та рівномірно розподілити по всій поверхні.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв