
Гарбузові мафіни з фундуком
Чи знаєте ви, чим у світі так популярні мафіни? Відповідь дуже проста. По-перше, вони досить прості у приготуванні, по-друге швидкість приготування і випікання, і по-третє, різноманітність добавок і начинок для них. Мафіни можуть готуватися з додаванням майже будь-яких фруктів, солодощів, горіхів і навіть овочів. Прекрасний варіант добавки – гарбуз. Гарбузові мафіни виходять смачними, ароматними, пишними і сонячно-помаранчевими. Така випічка дуже добре підійде на сніданок. Фундук, звісно, можна замінити будь-якими іншими горіхами. Кекси можна подавати з медом або джемом на ваш смак, а можна прикрасити кремом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
120 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г.
Гарбуз Хоккайдо
100 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Сметана ХМЗ 20%
30 г.
Фундук
30 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
У мисці змішати сметану, рослинну олію і яйце. В окрему миску просіяти борошно з розпушувачем, додати цукор і перемішати. По трохи додати сметанним суміш в борошняну, відразу ж перемішуючи.
02
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і натерти на тертці. Горіхи подрібнити в блендері (але не до стану борошна). Додати гарбуз і горіхи в тісто. Добре все перемішати.
03
Духовку розігріти до 180°C. Викласти тісто у формочки. Поставити деко з формочками в духовку і випікати близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів