Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь плита європейська обід › Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом
Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом

Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом

Десерти з фруктів і ягід - це не тільки ласощі, але і здорова їжа. Рецептів таких десертів так само багато, як і різновидів фруктів та ягід. Бархатистий плід інжиру - незвичайний сезонний продукт, який має терпкий солодкий смак, довгу історію і безліч корисних властивостей. У запропонованому рецепті можна використовувати сушений інжир. Існує думка, що якісний сушений інжир смачніший, ніж свіжий. Сушений інжир є рекордсменом серед інших сухофруктів за вмістом клітковини, у зв'язку з цим його вживання гарантує відчуття ситості і покращує роботу шлунково-кишкового тракту. Припущений в червоному вині інжир з ванільним морозивом порадує своїм смаком і ароматом.

Кількість порцій 2
Час приготування 30 хв

  1. 1. Вино червоне сухе — 300 мл.
  2. 2. Мед — 2 ст. л.
  3. 3. Цукор — 1 ст. л.
  4. 4. Інжир — 110 г.
  5. 5. Кориця (паличка) — 1 шт.
  6. 6. Гвоздика — 2 шт.
  7. 7. Морозиво ванільне — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати в глибокій сковороді всі інгредієнти, за винятком морозива.

  2. Поставити сковороду на вогонь, довести до кипіння, при цьому постійно помішуючи.

  3. Перекласти інжир в миску зі сковороди.

  4. Довести суміш на сковороді до кипіння, варити до зменшення обсягу до 50 мл. Процідити отриманий сироп в миску.

  5. Вилити сироп в миску з інжиром. Остудити. Подавати з морозивом.