
Пампушки з яйцем
Назва «пампушка» походить від слов'янського слова «пихать» і означає «обдавати жаром». Пампушки - це булочки, які готуються з дріжджового тіста. Ця страва досить проста, але надзвичайно смачна. Наші предки готували це блюдо тисячі років тому, але й сьогодні воно популярне в багатьох країнах світу. Начинка пампушок може бути найрізноманітнішою. Господині готують пампушки з солодкою начинкою, зі шкварками, кропом, кмином, їх навіть подають до пива, посипавши попередньо сіллю. Пампушки не надто корисні для фігури, але якщо знати міру, то шкоди вони не принесуть. Пампушки дуже подобаються дітям. Готові пампушки з ароматним чаєм складуть відмінний сніданок.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Морква
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити моркву, натерти. Розігріти сковороду з рослинною олією, обсмажити моркву. Цибулю подрібнити, обсмажити в олії на окремій сковороді. Додати цибулю до моркви, посолити і поперчити за смаком.
02
Розкачати тісто, вирізати 8 кіл. На половину кружечків викласти цибульно-морквяну суміш зі сковороди, зверху по одному звареному яйцю на кожне коло, зверху накрити другою половиною кружечків, змастити збитим яйцем краї, защипнути.
03
Випікати 20-25 хвилин у попередньо розігрітій духовці до температури 180°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів