Печиво "Чуррос" - Image

Печиво "Чуррос"

Кількість порцій: 1Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Часто в ритмі сучасного життя ми не можемо виділити годинку на приготування чогось смачного. Тому ми пропонуємо вам приготувати печиво «Чуррос», яке порадує ваших близьких, а також перенесе вас в жарку і темпераментну Іспанію. Адже чуррос це іспанська випічка, яку гарячі мачо люблять їсти на сніданок. Солодка випічка із заварного тіста просто тане в роті, чудово поєднується з міцною кавою або ж з чорним чаєм. Печиво приносить радість, відчуття свободи і жаркого сонечка над головою. Але самий привабливий факт про цю страву - це те, що на його приготування потрібно всього лише 20 хвилин. Здавалося, що ще можна спекти за такий проміжок часу? Насолоджуйтесь!

Інгредієнти

Вода

2 ст.

Вершкове масло

180 г.

Сіль

1 ч. л.

Мука

300 г.

Яйце

6 шт.

Рослинна олія

Цукрова пудра

Кориця

Етапи приготування

01

У воду додати сіль, довести до кипіння, покласти шматочки вершкового масла.

02

У великій мисці змішати борошно з корицею. Швидко по частинах додати борошно в гарячу воду, зменшити вогонь і енергійно вимішувати однорідне заварне тісто. Вимішувати тісто, поки воно не буде відходити від стінок. Зняти каструлю з вогню.

03

Яйця злегка збити, додати в тісто, продовжуючи збивати, поки воно не стане блискучим.

04

Перекласти готове до випічки заварне тісто в кондитерський мішок (бажано з великою насадкою у формі зірки).

05

У глибокій сковороді великого діаметру розігріти масло для фритюру. Видавити 4-5 витягнутих кільця тіста в гаряче масло, зрізавши тісто з насадки мокрим гострим ножем (або ножицями). Смажити по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Дістати шумівкою і обсушити на паперовому рушнику. Потім посипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Сібас, запечений у фользі

Сібас, запечений у фользі

2

30 хв

Печиво "Чуррос" – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua