Печена брюссельська капуста з часником - Image

Печена брюссельська капуста з часником

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Із брюссельської капусти можна приготувати дуже багато смачних і неймовірно корисних страв. Наприклад, печену брюссельську капусту з часником. Після запікання в духовці капуста змінить свій колір з яскраво-зеленого на буро-зелений і, звичайно, підрум'яниться, стане злегка хрусткою зовні, але ніжною, соковитою і м'якою всередині. Часничок додасть страві легку гостроту і аромат. При бажанні можна посипати капусту натертим пармезаном і відправити в духовку ще на 5 хвилин. В результаті приготування у Вас вийде відмінний овочевий гарнір. Просто, низькокалорійно і дуже корисно!

Інгредієнти

Капуста брюссельська

500 г.

Часник

3 шт.

Сік лимонний

1 ч. л.

Олія оливкова

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 180°C.

02

Капусту викласти у вогнетривку форму, додати дрібно нарізаний часник, змішати.

03

Скропити оливковою олією і лимонним соком, додати сіль і перець за смаком.

04

Випікати 20 хвилин, дістати з духовки, перемішати, випікати ще 10 хвилин. Дістати з духовки, посолити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Печена брюссельська капуста з часником – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua