Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь борошно › Наггетси з норвежської сьомги
Наггетси з норвежської сьомги

Наггетси з норвежської сьомги

Відчуйте себе справжнім скандинавом - приготуйте наггетси з норвезької сьомги. Закуска нагадає вам про холодне нескінченне море, скелі і гори, що застигли в тумані. Ви подумки полетите в чисте небо і з висока будете спостерігати за міським життям. З такими наггетсами і пиво буде смачнішим, і настрій підніметься. Готувати таку смакоту зовсім не складно, а навіть у задоволення. Після таких закусок до вас будуть частіше заходити в гості друзі, стане робити компліменти коханий. Також це відмінний спосіб змусити дітей їсти рибу. Що ще може бути краще, ніж поєднання корисного з приємним?! Насолоджуйтесь!

Кількість порцій 4
Час приготування 40 хв

  1. 1. Філе сьомги — 500 г.
  2. 2. Яйце — 3 шт.
  3. 3. Паніровочні сухарі — 500 г.
  4. 4. Соняшникова олія — 500 мл.
  5. 5. Борошно — 500 г.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Нарізати сьомгу на 20 шматочків одного розміру. Змішати сіль та перець з борошном. Збити яйця з 1 столовою ложкою води.

  2. Кожен шматочок сьомги спочатку обкачати в борошні, потім вмочити в збиті яйця і, нарешті, обкачати в паніровці.

  3. Смажити в киплячій олії, поки наггетси не стануть золотисто-коричневого кольору. Викласти на паперовий рушник, щоб увібрались залишки олії.

  4. Подавати до столу з будь-яким соусом за смаком - тар-тар, кетчуп.

  5. Рекомендований гарнір - картопляне пюре.