
Печені гриби з кабачками
Таку страву відмінно подавати в будь-який час доби і в будь-який час року. Вона має ряд переваг перед іншими стравами. По-перше, печені гриби з кабачками дуже легко і просто готуються. По-друге, у страві всього лише чотири інгредієнти, які завжди є в супермаркетах в будь-який час року. По-третє, ці продукти досить дешево коштують, а значить ви заощадите гроші. Ну і врешті-решт це неймовірно корисна і смачна овочева страва. До того ж вона відмінно урізноманітнює ваш раціон, коли прийшов християнський піст. Печені гриби з кабачками не надто калорійна страва, а значить її можна вживати навіть сидячи на дієті. Обов'язково порадуйте свою сім'ю такою смачною стравою. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Печериці
500 г.
Кабачки
800 г.
Сіль
1 ч. л.
Петрушка
по вкусу
Етапи приготування
01
Гриби порізати шматочками і викласти в глибоке деко. Поставити в розігріту до 220°С духовку на 10 хвилин.
02
Кабачки вимити, очистити від шкірки, розрізати вздовж на 4 частини і порізати часточками.
03
Кабачки покласти до грибів, посолити і перемешати. Запікати 40 хвилин. При подачі посипати порізаною петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів