Грибний салат із зеленню - Image

Грибний салат із зеленню

Кількість порцій: 4Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Грибний салат із зеленню - це дуже смачне блюдо. Гриби взагалі смачний продукт. Гриби відомі людству дуже давно. Люди наділяли цей продукт цілющими властивостями. А в Стародавньому Єгипті , гриби подносились в якості страв тільки фараонам - простим людям їх не дано було їсти. Фараони дуже шанували гриби. Сьогодні ми пропонуємо вам трохи побути фараонами і їсти такий прекрасний грибний салат із зеленню . Салат неймовірно порадує вас своїм смаком . До того ж , якщо ви дотримуєтеся пост таке блюдо відмінно може урізноманітнити ваш пісний стіл. Та й виглядає воно досить барвисто , тому може бути подано навіть на святковий стіл.

Продукти для рецепту

Гриби Гливи
226.80

Гриби Гливи

за 1 кг

Інгредієнти

Гриби Гливи

200 г.

Помідори черрі Polan мариновані 660г

200 г.

Салат Лолло Біонда зелений

50 г.

Приправа Еко Італійські трави 10г

10 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 мл.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

40 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Гриби, якщо мариновані - промити, якщо свіжі - помити, нарізати кубиками, обсмажити. Сир натерти на крупній тертці.

02

Помідори черрі помити і розрізати на четвертинки. Салат помити, просушити, нарвати руками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, посипати травами і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв