Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь літо › М'ясний пиріг "Чайна троянда"
М'ясний пиріг "Чайна троянда"

М'ясний пиріг "Чайна троянда"

Якщо вам для сьогоднішнього дня потрібно щось незвичайне і особливе, ми готові в цьому допомогти. Вашій увазі з урочистістю представляємо рецепт приготування м'ясного пирога "Чайна троянда". Страва є чудовим втіленням ситної і смачної вечері. Завдяки курці і грибам весь м'ясний пиріг виходить не таким жирним. Ароматний лимон і ніжний твердий сир відмінно доповнюють всю страву і роблять її такою м'якою і соковитою, що вона не залишить байдужим нікого. У підсумку виходить чудова страва, яке підніме всій вашій родині настрій. М'ясний пиріг "Чайна троянда" - це неймовірно смачно, швидко, ароматно, дуже красиво і вишукано. До речі, пиріг добре прикрасить також ваш святковий стіл.

Кількість порцій 5
Час приготування 60 хв

  1. 1. Куряча грудка — 2 шт.
  2. 2. Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  3. 3. Гриби мариновані — 1 банка
  4. 4. Відварна морква — 3 шт.
  5. 5. Вершки 22% — 4 ст. л.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Лимон — 1 шт.
  9. 9. Сир — 150 г.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. М'ясо нарізати тонкими смужками, скласти в глибоку миску. Вичавити в миску сік лимона, додати сіль, перець за смаком. Все ретельно перемішати і залишити маринуватися.

  2. Цибулю і гриби дрібно нарізати.

  3. Спасерувати цибулю на соняшниковій олії. Далі додати гриби, трохи обсмажити. Потім додати вершки. Все перемішати і трохи протушкувати.

  4. Форму для випікання змастити соняшниковою олією. Укласти половину м'яса і посипати зверху тертим сиром (100 г.). Викласти зверху остиглі гриби з цибулею. Зверху грибів додати натерту на крупній терці моркву.

  5. Зверху укласти по спіралі шматочки м'яса, яке залишилось.

  6. Блюдо поставити в розігріту духовку. Запікати при 200°C 30 хвилин. Пиріг дасть багато соку, тому через 30 хвилин сік весь злити. І присипати місця з'єднань шматочків м'яса сиром (50 г.). Знову поставити в духовку. Дати сиру розплавитися і злегка підрум'янитися. Залишити у формі хвилин на 10 і перекласти на блюдо.