
Лінгвіні з овочами та м'ясним фаршем
Улюбленим блюдом з макаронів у чоловіків нашої країни вважаються макарони по-флотськи. Ми пропонуємо вам приготувати не менш смачний аналог цієї популярної страви. Лінгвіні з овочами та м'ясним фаршем гідно оцінять також любителі азіатської кухні. Поживна і корисна страва дуже красиво і незвично виглядає при подачі. Поєднання соєвого соусу і червоного перцю надають незвичайне смакове звучання. А присутність броколі і зеленої квасолі збагачує наш організм вітамінами А, С, РР і групи В. Характеризується високим вмістом білків, вуглеводів, каротину, магнію, міді, марганцю, йоду, бору, хрому, заліза, кальцію і калію. Готуйте за нашим рецептом і будьте здорові!
Інгредієнти
Перець червоний
1 шт.
Фарш
500 г.
Гриби
200 г.
Броколі
2 шт.
Яйця
3 шт.
Квасоля зелена
200 г.
Кукурудза
1 банка
Лінгвіні
500 г.
Соєвий соус
за смаком
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Фарш обсмажити. Броколі покласти в киплячу воду на 1 хвилину. Квасолю проварити протягом 2 хвилин.
02
Броколі нашаткувати, перець порізати смужками. Гриби дрібно порізати і обсмажити на сковороді з цибулею.
03
Лінгвіні зварити, злити воду. Підсмажити перець, додати броколі, готувати 2 хвилини. Додати фарш, перемішати.
04
Продовжувати тушкувати на маленькому вогні. Додати інші овочі, полити соєвим соусом. Додати лінгвіні і добре перемішати.
05
Влити збиті яйця з сіллю, знову добре перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів