Багатошаровий салат з тунцем і сиром - Image

Багатошаровий салат з тунцем і сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Погодьтеся, багатошаровий салатик виглядає в рази ефектніше, нарядніше, ніж звичайний, і завжди зможе стати головною прикрасою Вашого святкового застілля, особливо, якщо подасте його в скляній салатниці або порційних фужерах. Як доказ – простий і швидкий рецепт багатошарового салату з тунцем і сиром. Головний акцент страви – звичайно ж, делікатесна і просто смачна рибка тунець. У нашому випадку використовується консервований тунець у власному соку (або олії). Це позбавляє Вас від зайвих турбот, пов'язаних з додатковою обробкою свіжої риби, відповідно, прискорюючи процес приготування, і в той же час робить салатик дуже ніжним, соковитим і делікатним. Переконайтеся в цьому і Ви.

Продукти для рецепту

Салат Calvo з тунця 150г
79.99 - 129.49

Салат Calvo з тунця 150г

150 г

Інгредієнти

Салат Calvo з тунця 150г

240 г.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

160 г.

Огірки солені

160 г.

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Морква

80 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

60 г.

Етапи приготування

01

Яйця відварити, охолодити, очистити, окремо на крупній тертці натерти білки і жовтки. Огірки помити і нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці. Моркву помити, відварити до м'якості, натерти на крупній тертці або нарізати кубиками.

02

З тунця злити рідину або масло. У салатник викласти білки і промазати майонезом. Потім тунець, огірки, моркву, сир, жовтки. Кожен шар (крім жовтків) промазувати майонезом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв