Картопляні котлети з червоною квасолею - Image

Картопляні котлети з червоною квасолею

Кількість порцій: 4Час приготування: 2 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Любите картоплю і шукаєте нові варіанти її приготування? Приготуйте картопляні котлети з червоною квасолею. Картопля - улюблений багатьма овоч, а квасоля, завдяки безлічі корисних речовин, що входять до її складу, відноситься до дієтичних і лікувальних продуктів. Спеції: прованські трави, чорний мелений перець, мелений перець чилі зроблять котлетки дуже ароматними, а куркума додасть їм гарний колір. При приготуванні страви можна використовувати квасолю й іншого сорту, а не тільки червону. Основна вимога до квасолі в цьому рецепті в тому, щоб вона легко розварювалася і була смачною. Її бажано попередньо замочити на ніч.

Інгредієнти

Картопля

1 кг.

Морква

3 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Олія рослинна

2 ст. л.

Перець чилі мелений

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Трави прованські

за смаком

Куркума

2 ч. л.

Сухарі панірувальні

за смаком

Сіль

за смаком

Борошно пшеничне

100 г.

Квасоля червона

100 г.

Яйце куряче

4 шт.

Етапи приготування

01

Відварити квасолю до гарної м'якості. Картоплю відварити і остудити, підсушити. Моркву натерти. У розігрітій сковороді обсмажити моркву на олії, додати подрібнену цибулю, всипати куркуму. Додати також в сковороду всі спеції і трави. Перемішати.

02

З картоплі зробити пюре, можна використовувати блендер. Вмішати в картопляне пюре яйця, додати відварену квасолю, зажарку зі сковороди, всипати борошно. Ретельно перемішати всю суміш. При необхідності додати ще спецій. Після чого зробити з маси котлети, обваляти кожну в сухарях.

03

Обсмажити котлети на сковороді в олії на середньому вогні до золотистого кольору.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв