Короп у пиві - Image

Короп у пиві

Кількість порцій: 4Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Короп - доступний продукт: купити його дуже легко і коштує він порівняно недорого. Ця риба дуже широко використовується в кулінарії. У неї смачне, соковите, злегка жирнувате м'ясо, але невеликий кулінарний недолік коропа - наявність дрібних кісток. Якщо зробити часті поперечні розрізи уздовж всієї риби: від голови до хвоста, можна частково подрібнити дрібні кістки коропа. Страви із коропа в кожній країні готують у відповідності зі своїми кулінарними традиціями. Короп у пиві - один із варіантів приготування цієї риби. Краще використовувати світле пиво, яке додасть страві незвичайний смак. У темного пива більш насичений смак, який здатний заглушити смакові нотки інших інгредієнтів.

Інгредієнти

Короп

1 кг.

Олія рослинна

40 мл.

Борошно пшеничне

20 г.

Цибуля ріпчаста

20 г.

Пряники

40 г.

Пиво

80 мл.

Сіль

за смаком

Гвоздика

5 г.

Етапи приготування

01

Рибу нарізати порційними шматочками. Відварити у воді до готовності. Перекласти рибу в миску. Бульйон залишити в каструлі.

02

Розігріти сковороду з олією, висипати подрібнену цибулю, обсмажити, всипати борошно, обсмажити до золотистого кольору.

03

Пряники залити пивом, через кілька хвилин, виделкою розчавити їх в кашку.

04

Додати в сковороду до цибулі і борошна пряники, влити рибний бульйон, додати за смаком спеції. Викласти на сковороду рибу, обсмажити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Короп у пиві – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua