Запіканка зі стручкової квасолі - Image

Запіканка зі стручкової квасолі

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ми завжди готові на нові гастрономічні експерименти. Так одного разу на нашій кухні з'явилася запіканка зі стручкової квасолі та залишилася там на роки. Зберігайте рецепт, закуповуйтеся в METRO та відтворюйте страву удома.

Продукти для рецепту

Гладіолус Mon Amour 3шт
57.80

Гладіолус Mon Amour 3шт

Інгредієнти

Гладіолус Mon Amour 3шт

1шт

Часник

3 зубчик

Вершки Auchan 30% 200мл

100мл

Майонезний соус Metro Chef делікатесний 30% 1кг

4 ст. л

Сир Metro Chef Голландський брусковий твердий 45% голова

150г

Панірувальні сухарі Cykoria 200г

2 ст. л.

Масло вершкове домашнє

30г

Етапи приготування

01

Обсмажуємо на сухій сковороді попередньо дрібно нарізаний бекон до хрускоту. Перекладаємо його в глибоку миску.

02

Обсмажуємо до м’якості цибулю та часник. Додаємо до них вершкове масло.

03

До отриманої суміші додаємо майонез та сметану. Перемішуємо.

04

Змішуємо натертий сир та панірувальні сухарі.

05

Викладаємо у форму та посипаємо сирною сумішшю.

06

Викладаємо шматочки вершкового масла.

07

Випікаємо при температурі 180 ᵒС протягом 18–20 хвилин. Смачного!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Брауні з квасолі та авокадо

Брауні з квасолі та авокадо

12

50 хв