Гніздечка з картоплі з грибами - Image

Гніздечка з картоплі з грибами

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

У Вас залишилося картопляне пюре від вчорашньої вечері? Приготуйте з нього "гніздечка" з начинкою. Але повірте: ця страва коштує того, щоб зробити картопляне пюре спеціально для неї. Начинка для "гніздечок" може бути будь-якою. У нашому випадку - це обсмажені гриби з цибулею і петрушкою. Картопля та гриби - ідеальне поєднання продуктів, яке порадує Вас своїм смаком і ситністю. До столу приготовані "гніздечка з картоплі з грибами" можна подавати як самостійну страву, а можна - як гарнір до м'яса.

Інгредієнти

Картопля

800 г.

Свіжі гриби

300 г.

Молоко

70 мл.

Твердий сир

50 г.

Ріпчаста цибуля

100 г.

Вершкове масло

30 г.

Петрушка

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю очистити, залити водою, при закипанні посолити і відварити до готовності. Воду злити і зробити пюре, додавши вершкове масло і гаряче молоко.

02

Дрібно нарізати цибулю і петрушку, гриби нарізати кубиками.

03

На соняшниковій олії обсмажити цибулю, додати гриби, посолити, поперчити і смажити 15-20 хвилин.

04

До грибів додати петрушку, перемішати, прибрати з вогню.

05

На застелений папером для випічки лист викласти за допомогою кулінарного шприца (або ложки) картопляне пюре у вигляді гніздечок.

06

У гніздечка додати грибну начинку і посипати сиром, натертим на дрібній тертці.

07

Запікати в духовці, розігрітій до 180°С, 15-20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гніздечка з картоплі з грибами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua