Німецький пиріг із яблуками "Апфелькухен" - Image

Німецький пиріг із яблуками "Апфелькухен"

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У кожній родині, як рівно в кожній країні, існує свій рецепт яблучного пирога. Сьогодні вашій увазі ми представляємо чарівний німецький яблучний пиріг. "Апфелькухен" в буквальному сенсі слова і переводиться як "яблучний пиріг". У Німеччині він вважається особливою традицією. І корінні німці готують його дуже часто в домашніх умовах. Там такий пиріг люблять усі. Спробуйте його спекти з різними сортами яблук. Можна взяти кілька кислих, кілька солодких і борошняних яблук. Не сумнівайтеся, вийде дуже смачно і яскраво. Готувати пиріг не складе особливих труднощів, але в підсумку ви отримаєте райську, яблучне насолоду. Від надзвичайного і яскравого смаку пирога всі ваші домашні прийдуть в невимовне захоплення.

Інгредієнти

Яблука

750 г.

Лимонний сік

2 ст. л.

Мигдаль

40 г.

Цукрова пудра

1 ст. л.

Вершкове масло

200 г.

Цукор

200 г.

Яйця

4 шт.

Борошно

200 г.

Сіль

1 ч. л.

Розпушувач тіста

1 ч. л.

Етапи приготування

01

Вимити яблука, видалити серцевину. Нарізати тонкими напівкільцями, додати лимонний сік.

02

У сковорідці розтопити цукрову пудру, додати нарізаний мигдаль, постійно помішувати, поки мигдаль закарамелізуется.

03

Окремо збити вершкове масло з цукром, поступово додавати по одному яйцю.

04

Змішати борошно, сіль і розпушувач тіста. Поступово ввести суміш в яєчно-масляну масу. Перемішати до утворення однорідного тіста.

05

Вилити тісто у форму для запікання, викласти шматочки яблук, посипати мигдалем.

06

Випікати "Апфелькухен" в розігрітій до 175°C духовці 45 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 год 40 хв