Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь літо › Риба, запечена з морквою і цибулею
Риба, запечена з морквою і цибулею

Риба, запечена з морквою і цибулею

Для цієї страви можна брати будь-яку рибу. Але ми будемо готувати тріску. Тріска є багатим джерелом жирних кислот. Тріска стала рибою, рекомендованою дієтологами. Жирні кислоти є профілактичним засобом хвороб суглобів, серця, головного мозку. Їх дефіцит в раціоні характеризується такими симптомами, як порушення пам'яті, перепади настрою, неврози. Тріска багата кобальтом, йодом, хромом, калієм, фосфором, сіркою і фтором. Через сухуватий смак деякі не визнають тріску, як повноцінний продукт. Але правильно приготувавши дану рибу, як тут же суха тріска перетворюється на страву дивовижної елегантності і смакоти. Пропонуємо сьогодні це і випробувати, і приготувати дану страву.

Кількість порцій 6
Час приготування 60 хв

  1. 1. Філе тріски — 500 г.
  2. 2. Цибуля — 150 г.
  3. 3. Морква — 150 г.
  4. 4. Вершки 10-20% — 100 г.
  5. 5. Яйця — 2 шт.
  6. 6. Сіль — за смаком
  7. 7. Перець чорний мелений — за смаком
  8. 8. Соняшникова олія — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Цибулю дрібно порізати.

  2. Моркву також порізати на дрібні шматочки.

  3. Обсмажити цибулю на соняшниковій олії до прозорості. Додати моркву і смажити протягом 15 хвилин. Наприкінці посолити і поперчити.

  4. Для заливки змішати яйця, вершки і щіпку солі.

  5. Рибу порізати великими порційними шматочками. Викласти у форму в один шар, трохи посолити, поперчити.

  6. Зверху викласти обсмажену моркву з цибулею.

  7. Залити заливкою. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Готувати приблизно 25-30 хвилин.