Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти осінь літо › Квасоля з цукіні і часником
Квасоля з цукіні і часником

Квасоля з цукіні і часником

Черговий кулінарний шедевр вегетаріанської кухні – квасоля з цукіні і часником. Готується швидко і просто, а результат Вас приємно здивує. Страва підкуповує своїм дивовижним ароматом і апетитним зовнішнім виглядом. Обсмажена шавлія повинна бути хрусткою. При цьому вона збереже свій пряний, трохи гіркуватий присмак і доповнить загальну смакову композицію страви. Обсмажуючи часник, стежте, щоб він не потемнів. Всі інгредієнти, обмінюючись смаками і запахами, стають м'якими і соковитими. Квасолю з овочами можна подавати як самостійну страву або як гарнір до м'яса або риби. Чудова закуска.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Оливкова олія — 2 ст. л.
  2. 2. Шавлія — 2 стебла
  3. 3. Часник — 4 зубчик
  4. 4. Консервована біла квасоля — 800 г.
  5. 5. Білий винний оцет — 1 ст. л.
  6. 6. Цукіні — 3 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Розігріти половину олії в сковороді на сильному вогні. Додати шавлію і обсмажити 30 секунд. Вийняти і викласти на паперовий рушник.

  2. Зменшити вогонь до маленького. Додати в сковороду порубаний часник і готувати, помішуючи, близько 30 секунд.

  3. Додати в сковороду квасолю і оцет. Готувати 1 хвилину. Додати порізаний кубиками цукіні і готувати ще 2 хвилини.

  4. Подавати, виклавши зверху хрусткі листочки шавлії і поливши олією, що залишилась.